Selskab

Selskaber hele året

Er du på udkig efter hyggelige lokaler til din næste festlige begivenhed, uanset om det er en rund fødselsdag, sølvbryllup, konfirmation, barnedåb eller andet, der skal fejres, så byder Fru Petersens Café på de ideelle rammer.

Fru Petersens Café er en tidligere kirkeskole fra 1908, vores café er indrettet med en skøn blanding af nyt og gammelt, der giver caféen en unik atmosfære. Vores festlokaler er derfor hyggelige og hjemmelige, her er de perfekte omgivelser, hvis du vil skabe en personlig og intim fest. Det er næsten som at holde fest derhjemme,

men uden alt besværet…..

Vi sender meget gerne vores selskabsbrochure, hvor der er et lille udvalg af vores brunch, frokost og selskabsmenuer.

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen i vores dejlige stuer, hvor vægten er lagt på god mad, gode vine, en hyggelig og personlig service, samt masser af tid og ro, lige præcis al det, der i forening skaber en god og unik oplevelse for alle, der besøger os.

 

Busselskab eller større grupper

Vi ønsker alle typer grupper velkomne, og kan tilbyde alt fra kaffe og kage, frokost, samt 1 eller 2 retters menuer.

Arrangere du et besøg hos Fru Petersens Café, som ex. busselskab eller en større gruppe, så kontakt venligst Kit Wisweh på tlf. 2178 7895 for menu og for reservation af dato, så du er sikker på, at vi har plads i vore stuer, den dag I ønsker at besøge os.