Aften
Farfars aftensret
Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs er en gammel dansk ret, som stammer fra borgerkøkkenet i 1800-tallet. Stegt flæsk har været kendt lige så længe, som man har haft svin, hvilket går helt tilbage til den yngre stenalder ca. 3-4000 f. Kr., hvor det at stege flæsk var muligt over bål.
Det køkken, vi i dag kalder mormor-køkken, stammer fra sidste halvdel af 1800-tallet, og her er stegt flæsk med persillesovs uomgængelig.
Lige præcis der for har vi valgt stegt flæsk med persillesovs, som vores aftensret
alle torsdage i juni – juli og august fra kl. 18.00 – 20.30
og du kan selvfølgelig få al den stegte flæsk, du kan spise.
God fornøjelse og velbekomme.
Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og rødbeder
kr. 150,00
Børn 2 – 9 år kr. 55,00
Husk, det er kun torsdage, vi har åbent om aftenen, alle andre dage lukker vi kl. 18.00.