PINSEFROKOST.

Til pinse, når skoven bliver rigtig grøn – serverer vi mormorsfrokostbord

i dagene fredag den 13. maj, lørdag den 14. maj, søndag den 15. maj og mandag den 16. maj fra kl. 12.00 – kl. 15.00

Rimmet bagt laks med frisk agurk og hjemmerørt rygeostcreme

Laks var absolut festmad i 50`erne. Laksen var dengang dyr, og kom i almindelige hjem, ikke ofte på bordet. Kun ved særlige festlige lejligheder blev skønheden serveret, hel, kogt og kold. Vi har valgt at serverer denne spise, rimmet og bagt med frisk agurk og hjemmerørt rygeostcreme


Tarteletter med høns i asparges

Fryd jer, nu kommer der tarteletter på bordet. Ingen behøver at luske rundt med en hemmelig kærlighed til tarteletter. Spis så mange I lyster.


Roastbeef med hjemmerørt remoulade

Roastbeef med hjemmerørt remoulade. Ofte kaldes det en herreret, men kan også sagtens spises af damerne, nyd det med høvlet peberrod, remoulade, ristede løg og agurkesalat.


Leverpostej med bacon og champignon

Forløberen for vor tids kendte leverpostej fandtes allerede i Middelalderen. Den tids postejer bestod af kød og spæk, indbagt i dej. De var ikke smørbare, og var på ingen måde hverdagskost. Heldigvis har dette ændret sig, og leverpostej er i dag danskernes yndlingspålæg. Så til glæde for børn og voksne – leverpostej med bacon og champignon.


Rødgrød med fløde

En sommerklassiker, som falder i god jord hos både unge og gamle, og som vist ikke findes mange andre steder end i Danmark.

Hele herligheden koster kr. 139,00 pr. person
Børn 2 – 9 år kr. 55,00

Husk bordbestilling er altid en god ide. Bordbestilling 2178 7895.