Frokost

Mormors frokostbord

Vores café er en tidslomme, hvor man med få skridt fra vejen føler sig hensat til en svunden tid, eller til barndommens besøg hos bedstemor. En fællesnævner for retterne på ”Mormors frokostbord” er der for den klassiske danske frokost, som startede som højt belagt smørrebrød i starten af 1880’erne. Smørrebrød var den gang festmad, i modsætning til de flade ”klapsammen”-madder, man fik i dagligdagen.

Vi serverer ikke smørrebrød, men giver jer mulighed for selv at ”bygge” jeres eget klassiske smørrebrød.

Vi ønsker jer alle velkommen og velbekomme!

NB: Fra 1. juni til 31. august serverer vi frokostbord hver dag fra kl. 12.00 – 15.00.

Før 01. juni og efter 31. august serverer vi kun frokost mod forudbestilling, min. 20 personer.

Mormors karrysild

“Sild er gooooodt”, lød det op gennem historien, når sildehandlerne falbød deres varer fra trillebøren. Seks sild om dagen var ikke ualmindeligt i 1800-tallet. Nyd vores gode hjemmelavet karrysild, I behøves dog ikke spise seks sild : ))

Lakserilette med rygeostcreme

Laks var absolut festmad i 50`erne. Laksen var dengang dyr, og kom i almindelige hjem, ikke ofte på bordet. Kun ved særlige festlige lejligheder blev skønheden serveret, hel, kogt og kold. Vi har valgt at serverer denne spise, vi har valgt at serverer denne spise i en lidt mere moderne udgave.

Tarteletter med høns i asparges

Fryd jer, nu kommer der tarteletter på bordet. Ingen behøver at luske rundt med en hemmelig kærlighed til tarteletter. Spis så mange I lyster.

Roastbeef med hjemmerørt remoulade

Roastbeef med hjemmerørt remoulade. Ofte kaldes det en herreret, men kan også sagtens spises af damerne, nyd det med høvlet peberrod, remoulade, ristede løg og agurkesalat.

Leverpostej med bacon og champignon

Forløberen for vor tids kendte leverpostej fandtes allerede i Middelalderen. Den tids postejer bestod af kød og spæk, indbagt i dej. De var ikke smørbare, og var på ingen måde hverdagskost. Heldigvis har dette ændret sig, og leverpostej er i dag danskernes yndlingspålæg. Så til glæde for børn og voksne – leverpostej med bacon og champignon.

Rødgrød med fløde

En sommerklassiker, som falder i god jord hos både unge og gamle, og som vist ikke findes mange andre steder end i Danmark.

Hele herligheden koster kr. 155,00 pr. person
Børn 2 – 9 år kr. 55,00