Gense tv2/Bornholms udsendelse: Mens du holder ferie – Fru Petersens Café

Udgivet onsdag 5 april, 2017

JUNI NÆRMER SIG……….

Udgivet lørdag 28 maj, 2016

OBS.: Vi har ingen frokost torsdag den 30. juni og søndag den 03. juli pga. selskaber.

OG MANGE GODE TING SKER FRA 01. JUNI, SOMMEREN KOMMER MED SOL OG SOMMER, OG VI HAR:

FRA 01. JUNI ÅBENT HVER DAG FRA KL. 12.00 – 18.00 MED FRU PETERSENS KAGEBORD
FRA 01. JUNI ÅBENT HVER DAG FRA KL. 12.00 – 15.00 MED MORMORS FROKOSTBORD
FRA 01. JUNI HVER TORSDAG FRA KL. 18.00 – 20.30 MED STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS
OG SELVFØLGELIG KAN DU HVER DAG HENTE DEJLIGE HJEMMEBAGTE KAGER MED HJEM FRA VORES LILLE KAGEBUTIK….
OVENSTÅENDE TIDER GÆLDER FREM TIL 31. AUGUST : ))

OG HUSK: DU KAN NU RESERVERER BORD ONLINE VIA VORES HJEMMESIDE WWW.FRUPETERSENSCAFE.DK ELLER VIA FACEBOOK……

Pinsefrokost.

Udgivet torsdag 5 maj, 2016

PINSEFROKOST.

Til pinse, når skoven bliver rigtig grøn – serverer vi mormorsfrokostbord

i dagene fredag den 13. maj, lørdag den 14. maj, søndag den 15. maj og mandag den 16. maj fra kl. 12.00 – kl. 15.00

Rimmet bagt laks med frisk agurk og hjemmerørt rygeostcreme

Laks var absolut festmad i 50`erne. Laksen var dengang dyr, og kom i almindelige hjem, ikke ofte på bordet. Kun ved særlige festlige lejligheder blev skønheden serveret, hel, kogt og kold. Vi har valgt at serverer denne spise, rimmet og bagt med frisk agurk og hjemmerørt rygeostcreme


Tarteletter med høns i asparges

Fryd jer, nu kommer der tarteletter på bordet. Ingen behøver at luske rundt med en hemmelig kærlighed til tarteletter. Spis så mange I lyster.


Roastbeef med hjemmerørt remoulade

Roastbeef med hjemmerørt remoulade. Ofte kaldes det en herreret, men kan også sagtens spises af damerne, nyd det med høvlet peberrod, remoulade, ristede løg og agurkesalat.


Leverpostej med bacon og champignon

Forløberen for vor tids kendte leverpostej fandtes allerede i Middelalderen. Den tids postejer bestod af kød og spæk, indbagt i dej. De var ikke smørbare, og var på ingen måde hverdagskost. Heldigvis har dette ændret sig, og leverpostej er i dag danskernes yndlingspålæg. Så til glæde for børn og voksne – leverpostej med bacon og champignon.


Rødgrød med fløde

En sommerklassiker, som falder i god jord hos både unge og gamle, og som vist ikke findes mange andre steder end i Danmark.

Hele herligheden koster kr. 139,00 pr. person
Børn 2 – 9 år kr. 55,00

Husk bordbestilling er altid en god ide. Bordbestilling 2178 7895.

VELKOMMEN.

Udgivet tirsdag 19 april, 2016

Eller hvis du er meget kage sulten, så gå all in, og vælg Fru Petersens Kagebord, hvor vi altid har mellem 15 til 20 forskellige slags hjemmebagte kager.

Når vejret ellers tillader det, har vi 100 skønne siddepladser i vores dejlige have, her kan du opleve ro og hygge, langt fra  byens puls, nyde solskinnet, og børnene kan lege i sandkassen eller legehuset.

Vores ønske er at servere hjemmebagte kager, i juni, juli og august god mormormad, og ikke mindst give dig en uforglemmelig oplevelse af suveræn service med et smil på læben i de smukke historiske omgivelser.

Velkommen til Fru Petersens Café.

Velkommen i Fru Petersens Café og kagebutik.

Udgivet onsdag 9 marts, 2016

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til sæson 2016 i

Fru Petersens Café og Kagebutik

Sæson 2016 nyhed er, at vi nu sælger kager ud af huset. Vi har her i vinter indrettet en lille kagebutik i gammel stil, og her sælger vi hjemmebagte kager, som du kan tage med hjem til eftermiddagskaffen.

Vi åbner lørdag den 19. marts kl. 12.00, og har åbent alle dage i påsken fra kl. 12.00 – 17.00.

vinter

Udgivet fredag 8 januar, 2016

UDEN FOR SÆSONEN – LUKKET

MEN ÅBENT FOR SELSKABER OG ARRANGEMENTER

Vinterstemning i Fru Petersens have.

I ER MEGET VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS PÅ TELEFON 2178 7895, HVIS I HAR SPØRGSMÅL, ELLER ØNSKER AT RESERVERE LOKALER TIL SELSKABER OG ARRANGEMENTER.

Vi åbner igen:

LØRDAG DEN 08. APRIL 2017 KL. 12.00 – 17.00, OG HAR ÅBENT HVER DAG FRA KL. 12.00 – 17.00 I PÅSKEN