Kagebordet

Vores café har karakter af et hyggeligt privat hjem, indrettet med en skøn blanding af nyt og gammelt,
der giver caféen en unik atmosfære.

Her kan du nyde vores berømte ”ta´selv” kagebord af den gammeldags slags med kringle, boller, lagkage, gl. dags æblekage, skærekager, frugttærter og småkager – og   det bedste er, at hele herligheden er hjemmebagt. Læs mere

Frokost

Vores café er en tidslomme, hvor man med få skridt fra vejen føler sig hensat til en svunden tid, eller til barndommens besøg hos bedstemor. En fællesnævner for retterne på ”Mormors frokostbord” er der for den klassiske danske frokost, som startede som højt belagt smørrebrød i starten af 1880’erne. Smørrebrød var den gang festmad, i modsætning til de flade ”klapsammen”-madder, man fik i dagligdagen. Læs mere

Aften

Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs er en gammel dansk ret, som stammer fra borgerkøkkenet i 1800-tallet. Stegt flæsk har været kendt lige så længe, som man har haft svin, hvilket går helt tilbage til den yngre stenalder ca. 3-4000 f. Kr., hvor det at stege flæsk var muligt over bål.

Det køkken, vi i dag kalder mormor-køkken, stammer fra sidste halvdel af 1800-tallet, og her er stegt flæsk med persillesovs uomgængelig. Læs mere

Selskab

Er du på udkig efter hyggelige lokaler til din næste festlige begivenhed, uanset om det er en rund fødselsdag, sølvbryllup, konfirmation, barnedåb eller andet, der skal fejres, så byder Fru Petersens Café på de ideelle rammer.

Fru Petersens Café er en tidligere kirkeskole fra 1908, vores café er indrettet med en skøn blanding af nyt og gammelt, der giver caféen en unik atmosfære. Vores festlokaler er derfor hyggelige og hjemmelige, her er de perfekte omgivelser, hvis du vil skabe en personlig og intim fest. Det er næsten som at holde fest derhjemme Læs mere